Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cîțu îl contrazice pe Barna: Dacă am înţeles eu greşit mesajul, ar fi bine să se clarifice

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, despre declaraţia vicepremierului Dan Barna referitoare la faptul că trebuia limitat aceesul la evenimente doar la persoanele vaccinate: Din contră, ţin minte susţinerea colegilor de coaliţie pentru a relaxa condiţiile pentru a avea concerte, potrivit News.ro.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, într-o confrinţă de presă la Guvern, dacă se ia în calcul limitarea participării la evenimente doar pentru persoanele vaccinate şi a explicat că astfel de decizii se iau după ce trec de CNSU.

”Dacă primim astfel de propuneri, şi ele trec de CNSU, bineînţeles că le vom lua în calcul. Până acum nu am avut astfel propuneri”, a afirmat premierul.

Citește și: VIDEO - Cîțu recunoaște că nu mai poate impulsiona campania de vaccinare: 'Guvernul României a făcut tot!'

De asemenea, întrebat despre afirmaţia lui Dan Barna că ar fi trebuit limitat accesul la evenimente doar la persoanele vaccinate, Cîţu a declarat: ”Eu, din contră, ţin minte susţinerea colegilor de coaliţie pentru a relaxacondiiile pentru a avea concerte. Dacă am înţeles eu greşit mesajul, ar fi bine să se clarifice”.

Vicepremierul Dan Barna susţine că ar fi trebuit să existe măsuri mult mai ferme pentru a încuraja vaccinarea, "în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar persoane vaccinate".

"Nu există - şi eu spun din păcate - posibilitatea vaccinării obligatorii, dar e o chestiune pe care o înţeleg şi o respect, dar măsuri ferme prin care vaccinarea să fie încurajată le susţin pentru că e soluţia prin care putem cu toţii să ne asigurăm că nu vom ajunge din nou în situaţiile neplăcute pe care le-am trăit anul trecut", a afirmat el.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.