Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cîțu, mesaj clar pentru Bode după ce un polițist a lovit mortal o fetiță: 'Trebuie să ne asigure pe noi toţi că nicio anchetă nu o să fie muşamalizată'

Inquam Photos / George Calin
lucian bode

Preşedintele Senatului, liderul liberal Florin Cîţu, a declarat marţi seara că aşteaptă de la ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, să dea asigurări că "nicio" anchetă nu va fi muşamalizată şi că "legea va fi aplicată tuturor", menţionând că acesta nu poate să fie responsabil pentru ceea ce face un angajat al MAI.

„Ministrul de Interne a venit şi a comunicat după acele incidente (n.r. - cazul fetiţei accidentate mortal, pe trecere de pietoni, de un poliţist). Ceea ce aştept eu de la ministrul de Interne este să ne asigure pe toţi că nu va fi muşamalizată niciun fel de anchetă, în niciun caz, asta vreau de la ministrul de Interne. Nu poate să fie responsabil pentru ceea ce face un angajat al ministerului, dar trebuie să ne asigure pe noi toţi că nicio anchetă nu o să fie muşamalizată. Totul trebuie să fie transparent, să se asigure că legea va fi aplicată tuturor”, a precizat Cîţu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.