Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cîţu nu neagă că i-ar putea 'fura' funcţia lui Orban, dar nu vede nicio 'răceală': 'Nu există aşa ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
orban citu

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că nu există o "răceală" între el şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, iar despre actuala coaliţie de guvernare a apreciat că este una pregătită pentru patru ani de guvernare.

"Nu există nicio tensiune, domnul Orban a făcut un lucru foarte bun în Parlamentul României, a stat acolo şi a trecut acest buget, fără niciun fel de amendamente (...), a făcut un lucru foarte bun. A fost o promisiune a coaliţiei şi domnul preşedinte - este preşedintele Partidului Naţional Liberal, cel mai mare partid din această coaliţie - a avut grijă că lucrurile merg", a afirmat şeful Executivului la B1 TV.

Întrebat dacă există o "răceală" între el şi Orban, Cîţu a răspuns: "Nu există aşa ceva". "Nu este adevărat, lucrăm, mă întâlnesc cu domnul preşedinte, în fiecare luni mergem la coaliţie, la Biroul Executiv, ne vedem, discutăm la telefon", a arătat premierul, care a refuzat să răspundă dacă la viitorul congres al PNL va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului.

În ceea ce priveşte coaliţia de guvernare, Cîţu a spus că "testul" acestei alianţe a fost votarea bugetului pe 2021.

"Vă daţi seama că există o inerţie după campania electorală, de câţiva ani de zile a existat o inerţie. Dar testul l-am trecut ieri, a fost perfect. Această coaliţie a arătat clar că votul pe buget funcţionează, suntem o coaliţie şi de asta am spus aseară că pentru mine a fost cel mai important lucru, pentru că asta arată clar că suntem pregătiţi să stăm la guvernare patru ani de zile. Cel puţin, mai vedem după aia, dar eu zic că cel puţin patru ani", a afirmat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.