Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cîţu şi Orban, declaraţii contradictorii pe tema remanierii lui Drulă

citu orban

Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, transmit mesaje contradictorii pe tema remanierii ministrului Cătălin Drulă, cel care l-a numit pe Cîţu "zombie politic".

"Îi asigur pe toţi membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanţei, pe baza a ceea ce şi nu pe ceea ce spun că fac", a afirmat Cîţu, într-o conferinţă de presă după şedinţa conducerii PNL.

Premierul a fost însă întrerupt de preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a reiterat faptul că orice ministru care îl atacă public pe premier trebuie să plece.

"În momentul în care un ministru îşi atacă un coleg, cu atât mai mult premierul, înseamnă că nu mai vrea să facă parte din guvernul respectiv. Este total nefiresc, profund dăunător pentru funcţionarea unei instituţii fundamentale să îşi permită unul sau altul să dea declaraţii împotriva premierului. Cum să colaboreze un ministru cu premierul dacă îl atacă public? Ţine de logica de funcţionare a guvernării. În momentul în care un ministru îl atacă pe premier, trebuie să plece acasă. Exact în logica constituţională aplicată şi în cazul ministrului care a fost revocat", a afirmat Orban.

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR-PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu, după demiterea ministrului Voiculescu, afirmând despre premier că este „un zombie politic” și că nu mai are încrederea USR-PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.