Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Cîțu vrea ca românii să nu mai aibă șocuri legate de facturi: 'Gândim măsuri până în 2025-2026, să dăm cumva o predictibilitate'

Digi24
factura energie

Noi măsuri pentru facturile de energie vor fi luate în câteva zile, probabil o săptămână, spune preşedintele PNL, Florin Cîţu, după o nouă ședință a coaliției, miercuri. Specialiștii gândesc măsuri pe termen mediu și lung, până în 2025 - 2026.

Florin Cîţu a fost întrebat la TVR 1 despre măsuri pentru facturile la energie din luna aprilie.

„Măsuri noi, pentru că deja s-au luat pentru decembrie, ianuarie. Așteptăm soluțiile să vină de la Guvern, care are Ministerul Energiei, lucrează mereu și vor veni cu mai multe soluții, pe care după aceea le vom discuta în coaliție. La acest moment nu avem soluția, încă se discută în grupul de lucru. Dar vă spun că ele vor fi luate în curând, este o problemă de câteva zile, o săptămână”, a răspuns Cîţu.

Preşedintele PNL a precizat că este clar că măsurile trebuie să fiu atât luate pentru luna aprilie, dar autoritățile vor vedea apoi cum se vor extinde: „e bine să ne gândim la măsuri pe termen mediu și lung, trebuie să fie măsuri care să ofere confortul românilor că nu mai există aceste derapaje sau această volatilitate a prețurilor, această mișcare bruscă a prețurilor. Gândim măsuri până în 2025 - 2026, să dăm cumva o predictibilitate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.