Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ciucă: 'Luăm în calcul noi conduceri la ANAF și Vamă'

Facebook/ PNL
Nicolae Ciuca

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, la finalul ședinței conducerii centrale a partidului, că șefii ANAF și ai Vămii ar putea să fie schimbați din funcție și că lanțul de comandă ar putea suferi modificări în teritoriu.

Întrebat dacă este nevoie de reorganizarea ANAF și a Vămii după ce premierul Marcel Ciolacu s-a declarat complet nemulțumit de activitatea de combatere a evaziunii fiscale, Ciucă a răspuns:

  • „E o măsură care trebuie luată la nivelul ministerului și la nivelul Guvernului. Inclusiv acest aspect a fost luat în calcul, numirea unei noi conduceri și la ANAF și la Vamă, plus o serie întreagă de măsuri care vizeaază eficientizarea structurilor din teritoriu pentru că acum avem structuri județene, avem structuri regionale și într-un anume fel ele își dedublează activitatea. Se va rămâne pe o singură linie de subordonare”.

Fostul premier a adăugat că Ministerul FInanțelor pregătește un proiect de lege „care asigură înăsprirea pedepselor pentru cei care fac evaziune fiscală” și care ar avea ca efect încasări la buget de aproximativ 10 miliarde de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.