Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Colegii Alexandrei fac PROTEST, la Caracal, în fața sediului Poliției: 'Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi, eu nu mai sun la 112'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
Inquam protest Alexandra

Colegii de la dansuri ai Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani ucisă în Caracal, protestează, luni seara, în fața sediului Poliției din oraș. „Alo, 112, sunt Alexandra și vreau să trăiesc” este mesajul scris pe un carton ținut în mână de doi dintre colegii Alexandrei.

Tinerii adunați, luni seara, în fața sediului Poliției din Caracal spun că încă speră că Alexandra este în viață și susțin că încearcă, prin acest protest, să schimbe ceva, pentru colega și prietena lor.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

„Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi, eu nu mai sun la 112”, este mesajul scris pe o coală de hârtie purtată de o colegă a Alexandrei. Un alt mesaj transmis de tineri este: „Trebuie să suni de miercuri seară dacă ai probleme joi, așa e la noi în țară, semnează 112”.

Cei mai mulți dintre colegii Alexandrei poartă tricouri pe care scrie Alexandra # Erou.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

„Birocrație, tot, tot... Nu vă fie frică. Era o poezie, nu știu cine a scris-o. Zicea așa: Trăiesc aceia care luptă, iar cei fricoși se plâng și mor. De-i vezi murind, lasă-i să moară, căci moartea e menirea lor. Nu stați, vorbiți, să nu vă fie frică, că nu au ce să vă facă, fără noi nu pot trăi javrele”, le-a transmis un adult copiilor strînși în fața Poliției.

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut miercuri, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus le-a omorât pe fete și că a ars cele două cadavre.

Citește și: Dialogul pe care Alexandra l-a avut cu Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat în mașina ucigașului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.