Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Conferința avocaților lui Donald Trump: Republicanii nu au putut să vadă buletinele de vot prin corespondență din mai multe state

YouTube
giuliani trump

Avocaţii preşedintelui american în exerciţiu Donald Trump, în frunte cu Rudy Giuliani, au declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă organizată în oraşul Philadelphia (statul Pennsylvania) că în numeroase state observatorii republicani nu au avut acces la nici măcar un singur buletin de vot venit prin corespondență.â

„Ar fi trebuit să se permită și observatorilor republicani și observatorilor democrați să se uite la buletinele de vot. Niciun republican nu a avut posibilitatea să verifice acele buletine de vot. De exemplu, în Pittsburgh (oraș în statul Pennsylvania), 300.000 de buletine de vot prin corespondență nu au putut fi studiate de nici măcar un singur republican. Începe să devină un model, Georgia, Michigan, Carolina de Nord. Cum spunea un prieten al meu 'Nu cred în conspirații, dar nu cred nici în coincidențe”, a declarat Rudy Giuliani.

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, s-a declarat onorat, sâmbătă, de victoria în scrutinul prezidenţial, subliniind că va fi preşedintele tuturor americanilor.

"America, sunt onorat că m-aţi ales pe mine să conduc această ţară extraordinară. Sarcinile care ne aşteaptă vor fi dificile, dar vă promit un lucru: voi fi preşedintele tuturor americanilor, indiferent că au votat sau nu cu mine", a declarat Joe Biden, prin Twitter.

"Sunt modest şi onorat de încrederea pe care poporul american ne-a acordat-o mie şi vicepreşedintelui-ales, Kamala Harris. În pofida obstacolelor fără precedent, americanii au votat într-un număr-record, dovedind încă o dată că democraţia bate profund în inima Americii. În contextul încheierii campaniei electorale, a venit vremea să lăsăm în urmă furia şi retorica dură şi să fim împreună ca naţiune. A venit vremea ca America să se unească şi să se vindece. Noi suntem Statele Unite ale Americii. Nu există nimic imposibil de făcut, dacă suntem împreună", a subliniat Joseph Biden, conform unui comunicat.

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, conform noilor proiecţii, realizate după actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania.

Potrivit noilor proiecţii, realizate de CNN şi Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi în Colegiul electoral federal, în timp ce Donald Trump, preşedintele în funcţie al SUA, are 214.

Joe Biden era creditat anterior, potrivit diverselor proiecţii, cu 253-264 de voturi în Colegiul electoral federal. Conform noilor date oficiale, avansul lui Joe Biden a crescut în statul Pennsylvania, care are 20 de voturi în Colegiul electoral federal. Astfel, Joe Biden depăşeşte detaşat pragul de 270 de voturi în Colegiul electoral federal. În Pennsylvania, avansul lui Biden a ajuns la 34.000 de voturi, după numărarea a 99% din buletinele de vot. De asemenea, avansul lui Biden a crescut şi în statul Nevada.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a declarat, sâmbătă, că a câştigat detaşat scrutinul prezidenţial. "Am câştigat aceste alegeri, la diferenţă mare", a declarat Donald Trump, prin Twitter. Echipa de campanie a lui Donald Trump contestă numărarea voturilor prin corespondenţă în statele decisive.

Preşedintele în exerciţiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sâmbătă că scrutinul prezidenţial este departe de a se fi încheiat, după ce mass media americane l-au declarat câştigător al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Trump a anunţat că echipa sa de campanie va începe de luni acţiunile în instanţă.

Liderul de la Casa Albă a mai declarat că Joe Biden "se grăbeşte să pozeze în mod fals în învingător".

"Ştim cu toţii de ce Joe Biden se grăbeşte să pozeze în mod fals în învingător şi de ce aliaţii lui din mass media se chinuie atât să-l ajute: nu vor să se afle adevărul. Purul adevăr este că acest scrutin este departe de a se fi încheiat", a scris Trump pe contul său de Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.