Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Contre DURE între Victor Ponta și Dacian Cioloș, în direct la Digi24: 'La voi la USR s-au transferat hoții de diplome'

ponta ciolos

Liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș, a avut un schimb dur de replici cu Victor Ponta, reprezentantul PRO România. Cioloș l-a întrebat pe Ponta cum vrea să scape de problema plagiatelor academice din educație. Victor Ponta a explicat că reprezentanții USR nici măcar nu au fost la școală, dar au trecut în CV-urile lor aceste instituții de învățământ.

„Domnule Cioloș v-ați supărat că v-am prins cu subiectul despre arsul din 2016. Știți cum scăpăm de plagiate? Îl luăm pe primarul din Brașov, care a declarat că are școală și n-a făcut-o. Îl luăm pe Vlad Voiculescu căpitan la 15 ani. Trebuie să-l luăm pe ministrul dvs. din 2016. Eu știu foarte clar: întâi a fost domnul Curaj și i-ați dat ordin să-mi facă acel dosar de plagiat, iar el a preferat să demisioneze. L-ați adus pe Mircea Dumitru și el fiind colaborator al Securității, știți asta că a primit dovadă de la CNSAS, a fost de acord.

Eu sunt foarte rău, dar am făcut facultate și am învățat. Aveți prea mulți colegi care își declară studii pe care nu le-au făcut niciodată. Terminați cu turnătorii pe care i-ați folosit și cu colegii din USR care nu fac școală, dar își declară școli pe care nu le-au făcut. Nu m-a dovedit nimeni că am plagiat. Cine? Turnătorul dvs.? La voi la USR s-au transferat hoții de diplome”, a spus Victor Ponta, la Digi24.

Citește și: Victor Ponta, reacție dură împotriva celor de la PNL și USR: 'Să ia procente câte grade sunt în blocurile din București' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.