Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/Coronavirus - Belodedici, Mutu şi Paşcanu, mesaj pentru românii din diaspora

Wuppertal Tatal
coronavirus COVID 19

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a postat, miercuri, pe site-ul oficial şi pe social media, un mesaj pentru românii din diaspora în contextul epidemiei de coronavirus potrivit news.ro.

“Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională sunt alături de voi, românii din diaspora care trec prin momente dificile în această perioadă, din cauza epidemiei. Ştim că depărtarea de cei dragi e grea, dar, pentru o vreme, doar aşa îi putem proteja pe cei de acasă!”, se arată pe site-ul FRF.

Le-au vorbit românilor din străinătate care sunt izolaţi sau nu pot reveni în ţară în această Miodrag Belodedici, Adrian Mutu şi Alexandru Paşcanu, trei fotbalişti din generaţii diferite care au simţit, fiecare într-un mod special, afecţiunea românilor din diaspora.

Dragi români din diaspora, poate eu vă înţeleg cel mai bine. Pentru o vreme nu puteţi veni în ţară, la fel cum şi eu pentru o vreme mai lungă nu am putut. Au fost zile şi nopţi amare, la mine din cauza comunismului, pentru voi dintr-o cauză medicală. Ştiu e înseamnă să rămâi în străinătate pentru că dacă ai veni acasă ai face mai mult rău alăr tăi. De aceea vreau să vă spun: sunt cu toată inima alături de voi… în Italia, Franţa, Spania şi restul lumii”, a spus Belodedici.

“Ani de zile m-am bucurat de afecţiunea voastră, dragi români din Italia. Şi v-a bucurat cu golurile mele în Serie A. Eu nu aş fi reuşit fără voi. Acum e rândul meu, într-un moment dificil, să mă întorc cu sufletul şi să vă transmit îmbrăţişarea mea. Nu puteţi fi acasă acum, dar suntem noi lângă voi. Că sunteţi izolaţi sau nu, vă promit eu că singuri nu veţi fi niciodată”, este şi mesajul lui Adrian Mutu.

Paşcanu a amintit de susţinerea din perioada Campionatului European under 21: “Dragostea românilor din Italia a însemnat plusul care ne-a făcut să scriem istorie la Euro Under 21. Eu m-am format ca fotbalist în străinătate, departe de ţară, şi cunosc dorul vostru de casă. Depărtarea doare şi trăim vremuri tulburi. Dar vreau să ştiţi că întotdeauna jucăm cu gândul la voi. Şi întotdeauna cu gândul la cei pe care victoria noastră poate să-I aline”.

În România s-au înregistrat până acum 36 de cazuri de infectare cu Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.