Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Crește numărul victimelor în Rusia - Un avion militar a lovit în plin un bloc de locuințe

Bilanțul victimelor după ce un Su-34 s-a prăbușit lângă o clădire cu mai multe etaje din orașul rusesc Eisk a ajuns la patru morți, potrivit canalului Telegram al cartierului general operativ regional. De asemenea, raportul precizează că 25 de persoane au fost rănite.

Potrivit ministrului Apărării Civile și Situațiilor de Urgență din Teritoriul Krasnodar, Serghei Ștrikov, alți șase locuitori din Eisk sunt de negăsit. El a mai spus că au existat 25 de victime, dintre care cinci sunt în stare gravă, inclusiv un copil. Ștrikov a subliniat că printre morți nu se aflau copii, notează agenția rusă Tass.

Starea a opt dintre răniți, între care un copil, este evaluată de medici ca fiind gravă. „În acest moment, răniții sunt 10 persoane, dintre care trei sunt copii. Șapte adulți și un copil sunt în stare gravă. Au fost otrăviți de produsele de ardere. Toți au fost duși la spital. Sunt trei victime confirmate”, a declarat Anna Minkova, viceguvernator al regiunii Krasnodar, pe canalul său de Telegram. Ulterior, Ministerul pentru Situații de Urgență a raportat 21 de răniți și doi morți.

Anterior, medicul-șef al spitalului regional central din Eisk, Mihran Grigoryan, a declarat pentru TASS despre 19 victime, dintre care patru în stare gravă. Comandamentul operativ al regiunii canalul Telegram a precizat că trei dintre ei erau copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani.

content-image

Despre activitatea echipei medicale

Douăzeci de echipaje medicale de urgență sunt de serviciu la fața locului. Alte opt echipe medicale de urgență și șase echipe de ambulanță sunt pe drum, a scris Minkova. Anterior, au fost raportate 13 echipe de ambulanță.

„Douăzeci de echipaje de ambulanță din Eisk și din districtele învecinate din Krasnodar Krai au fost organizate pentru a fi de serviciu la fața locului. Încă opt echipe de ambulanță și șase echipe de ambulanță, traumatologi, chirurgi, combustiști sunt pe drum, în plus, 10 psihologi din Krasnodar”, - a scris ea. Potrivit acesteia, spitalul central Eisk are 11 paturi de terapie intensivă și opt săli de chirurgie, "pentru pacienții de gravitate medie există 100 de paturi cu oxigen.

Ea a adăugat că opt echipe chirurgicale, patru chirurgi traumatologi și cinci specialiști în terapie intensivă sunt la datorie. Zece echipe de urgență au fost activate în Yeisky CRB, două echipe în Shcherbinovsky CRB și două echipe în Starominsky CRB. În plus, două săli de operație din maternitate, una de ginecologie și una de oncologie, sunt în așteptare.

Minkova a spus că se îndrepta spre locul faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.