Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cristian Ghinea, GEST OBSCEN în Camera Deputaților. Reacția USR

facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial
ghinea usr nicusor dan

Scandal în toată regula la ședința de ieri din Camera Deputaților, acolo unde USR-istul Cristian Ghinea a fost suprins făcând un gest obscen după o discuție în contradictoriu cu deputatul ALDE Varujan Vosganian.

Conform Mediafax, președintele USR Dan Barna a declarat, referitor la gestul obscen făcut de deputatul Cristian Ghinea, în plenul Camerei Deputaților, unde au fost adoptate modificările Codului de procedură penală, că și-a cerut scuze pentru colegul său, dar că PSD-ALDE face astfel de gesturi cu români în fiecare zi.

"Da, eu îmi notam intervenția de final, explicarea votului. Nu am observat, dar am văzut că este o rumoare. Mi s-a spus că ar fi fost niște gesturi. Mi-am cerut scuze ca să închidem, pentru că este un subiect profund marginal, adică România primește astfel de gesturi de la PSD-ALDE în fiecare zi de un an și jumătate. Deci de aceea nu vreau să intrăm în logica unui gest la nervi după o ședință în care abuzurile au curs gârlă. Mi-am cerut scuze. Am închis subiectul. Nu este nicio problemă asta. Marea problemă este că de astăzi România a devenit un rai pentru infractori", a afirmat liderul USR, Dan Barna, la Parlament, după ce deputații au adoptat inițiativa legislativă care aduce modificări Codului de procedură penală.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a postat filmarea cu gestul lui Ghinea pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.