Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cristian Ghinea, despre COȘMARUL din PNL: 'Aștept să se termine, afectează mult activitatea guvernului. Nu știi cu cine să vorbești, ba e unul, ba altul'

cristian ghinea

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, așteaptă să termine competiția din PNL legată de conducerea partidului, competiție care afectează activitatea Guvernului.

Ministrul a declarat joi, la Digi24, că la nivelul Executivului situația este greu de gestionat, este o sursă de tensiune și că multe proiecte se amână până după alegeri.

Citește și: VIDEO Cristian Ghinea îi dă la ficat lui Rareş Bogdan: 'A făcut această măgărie. Tendinţa era de explozie pe pereţi'

„Să se termine odată coșmarul acesta cu congresul PNL, afectează mult activitatea guvernului, am fi putut face mai mult. Când nu știi cu cine să vorbești, ba e unul, ba e altul, vorbești cu unul, apoi e altul suspicios, e greu de gestionat. Este principala sursă de tensiune din coaliție. Este clar că foarte multe lucruri se amână ca decizie pentru după congres și abia aștept să se termine. Și noi avem la USR-PLUS congres și alegerea președintelui și nu e atât de gravă situația. Ați auzit de tensiuni pe subiectul asta la noi?Dacă cineva din PNL își imaginează că există un scenariu în care ei să iasă bine în 2024 și USR să iasă cu gumă în cap și distruși electorali, este o prostie. Suntem două partide de dreapta, liberale, care concurăm pe o parte de public dar nu total, ei sunt mult mai focusați electoral pe sate și orașele mici, este o prostie să fim de acum și până în 2024 pe o logică electorală.”, a spus ministrul.

Actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu se află în cursa pentru șefia partidului, între cei doi purtându-se un război al declarațiilor și o competiție în câștigarea susținerii filialelor locale și liderilor partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.