Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cristian Popescu Piedone răspunde la acuzațiile STB și prezintă și documente: Tramvaiele nu au deraiat din cauza ierbii dintre linii

Facebook
Cristian Popescu Piedone

Societatea de Transport București cere despăgubiri Primăriei Sectorului 5, după ce două tramvaie care circulau pe linia 32 au ieșit de pe șine. STB spune că motivele deraierii sunt problemele cauzate la terasament de gazonul plantat în anul 2017 de primarul Sectorului 5 din acea vreme, Daniel Florea.

Actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, prezintă documentele de recepție a lucrărilor semnate de reprezentanții STB. Piedone spune că dacă ar fi fost probleme, tramvaiele ar fi deraiat în 2017, nu după 4 ani, în 2021.

Primăria Sectorului 5 a efectuat lucrări de înierbare, în perioada fostei administrații, în baza Protocolului de Colaborare nr.39306/11.08.2017 și a Procesului Verbal de Recepție la terminarea lucrărilor nr.109382/14.12.2018, semnate atât de instituția noastră cât și de către Societatea de Transport București.

„Dle director vă transmit cu toată responsabilitatea: mai uitati-vă pe hârtii. O să vă pun la dispoziție dacă nu le aveți. 11.08.2017 protocol semnat de directorii RATB și Sectorul 5. Obiectul protocolului îl reprezintă înierbarea liniilor și realizarea lucrărilor de întreținere. Problemele nu sunt în firul meu de iarbă. Problemele sunt în parcul dvs învechit. Proces verba de recepție, 14.12.2018, la finalizarea lucrărilor. La semnatari este și un reprezentant al RATB. Este păcat să acuzați pe cineva fără să aveți probe. Primăria Sectorului 5 doar întreține acel spațiu. Suntem în deplină legalitate. Suntem în anul 2021, dacă se întâmpla ceva se întâmpla în anii ăștia, dacă tot susțineți că firul de iarbă aruncă de pe șine ruginiturile dvs” , a precizat Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.