Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Cristiano Ronaldo, avertizat de poliție după ce a lovit telefonul unui spectator

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost avertizat de poliție după ce o înregistrare a părut să-l arate pe atacant lovind telefonul unui spectator, potrivit Sky News.

Cristiano Ronaldo a fost avertizat de poliție, după ce au apărut imagini în care atacantul lui Manchester United pare să spargă un telefon aflat în mâna unui fan al lui Everton la un meci de fotbal din campionatul Angliei, conform Mediafax.

„Putem confirma că un bărbat în vârstă de 37 de ani a participat voluntar și a fost interogat sub avertizare în legătură cu o acuzație de agresiune și daune penale. Acuzația se referă la un incident care a avut loc după meciul de fotbal Everton vs Manchester United de la Goodison Park, sâmbătă, 9 aprilie. Chestiunea a fost tratată prin intermediul unei atenționări condiționate. Chestiunea s-a încheiat", a anunțat Poliția din Merseyside prin intermediul unui comunicat.

Un avertisment nu reprezintă o condamnare penală. Totuși, avertismentul poate fi folosit ca probă în cazul în care, în viitor, cel pedepsit va ajunge în fața instanței pentru o infracțiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.