Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cu cine ne lăsăm părinții în vârstă când plecăm în vacanță

Radu Pop

Iulie și august, luni de vacanță îndelung așteptate, mai ales după un an plin de restricții, nu trebuie să devină motiv de stres, nici de culpă față de părinții în vârstă, care rămân singuri, nesupravegheați. Concediul nostru poate deveni o ocazie pentru a le oferi și lor o vacanță cu dublu rol: relaxare, îngrijire și recuperare medicală în același timp.

Bolile degenerative, bolile reumatice creează îndeosebi persoanelor vârstnice probleme majore de mobilitate. Este nevoie de kinetoterapie și fizioterapie pentru a le menține calitatea vieții la un nivel recuperare medicală periodică. Pentru a le oferi părinților noștri o vacanță utilă în același timp cu vacanța noastră, Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală, Îngrijiri Paliative și Geriatrie oferă toate condițiile unui centru medical performant și ale unui hotel de 4* la un loc. Persoanele cu boli cronice progresive sau cu patologii mai grave, care necesită supraveghere de specialitate permanentă, pot fi plasate în siguranță în secțiile de îngrijiri paliative sau geriatrie.

La Spitalul Sfântul Sava, îngijirea este orientată spre confortul pacientului, fizic, psihologic și spiritual. Îngrijirea paliativă integrează ingrijirea medicală de cea mai bună calitate, pentru atenuarea cât mai mult posibil a suferințelor fizice și psihice, dar și păstrarea demnității pe tot parcursul bolii. Îngrijirea la domiciliu poate deveni extrem de dificilă pentru apropiații bolnavului. Un spital paliativ bun este soluția optimă și chiar va facilita comunicarea dintre rude și bolnav. Spitalul Sfântul Sava oferă pachete de îngrijiri paliative personalizate în funcție de diagnosticul fiecărui pacient, iar comunicarea dintre echipa de îngrijire și familia pacientului fiind constantă și completă.

Internarea se face în saloane cu 2 și 3 paturi, care au băi proprii adecvate persoanelor cu deficiențe locomotorii. Hrana este întotdeauna proaspătă, preparată în bucătăria proprie, fiind asigurate 3 mese pe zi. Igiena corporală se realizează complet o dată la două zile și la nevoie, produsele de igienă fiind incluse.

content-image

Echipa de medici, specialiști în recuperare medicală și personalul auxiliar dedicat, este disponibilă non-stop. Spitalul dispune de 3 ambulanțe proprii, care pot transporta pacienții în condiții sigure.

În recuperare medicală, Spitalul Sfântul Sava este renumit pentru progresele pe care le înregistrează pacienții chiar în primele zile de la internare. Sunt publice zeci de declarații video ale pacienților Spitalului Sfântul Sava, precum și urmărirea evoluției stării acestora, printre care și a unor pacienți aduși de la starea vegetativă la una funcțională, autonomă. Acestea pot fi urmărite atât pe site-ul Spitalului Sfântul Sava, cât și pe canalul Youtube.

Serviciile medicale de 5* sunt asigurate 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Un tur virtual al Spitalului Sfântul Sava poate fi urmărit aici.

0724.021.090 | 0724.338.881

https://spitalulsfantulsava.ro/

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.