Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video cu scandal - Diana Șoșoacă s-a luat de Nicolae Ciucă, în Senat: Dați-mi și două palme! Aveți acuzații de plagiat, nu vă e jenă?

captura youtube
Diana Sosoaca

Scandal uriaș în Senat, la ședința la care Nicolae Ciucă ar putea fi votat șef al Senatului, după ce ieri a demisionat din funcția de premier. Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal pentru că aleșii au fost convocați din scurt, la ora 9. Șoșoacă nu a ratat ocazia și s-a certat și cu Nicolae Ciucă, trăgându-l la răspundere pentru modul cum s-a închis greva.

"Guvernul și-a închis tot ceea ce a discutat cu sindicatele. Ieri, după decizie, liderii de sindicat m-au sunat și mi-au mulțumit", a spus Ciucă.

Șoșoacă a explodat: "NU aveți de ce să îmi mulțumiți. Suntem senatori. Nu, nu vă las în pace! Dați-mi și două palme! Cum e posibil să vreți să fiți șef de Senat când aveți acuzații de plagiat. Vreau să plecați din Parlamentul României, că nu reprezentanți poporul".

Ciucă s-a enervat și el: Știți ce înseamă să trădezi? Foarte bine că mi-ați făcut plângere penală!

Șoșoacă a continuat: "Pentru ce dați o mie de euro pe zi pentru fiecare soldat cantonat în România, când profesorii mor de foame?" Ulterior, senatoarea l-a acuzat pe senatorul  PNL Daniel Fenechiu că a lovit-o cu cotul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.