Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cum a ajuns milionară o femeie care face gratuit curățenie în casele oamenilor: Poveste incredibilă

Captura YT
Auri

Auri Kananen este un influencer finlandez din domeniul curățeniei cu peste 1,35 milioane de urmăritori pe YouTube. Cel mai mare obiectiv al ei este de a face curățenia distractivă și sexy pentru ceilalți, iar videoclipurile din timpul ”operației” în care curăță în profunzime casele murdare, oferind în același timp sfaturi și trucuri pe parcurs, le postează pe Youtube.

Auri Kananen, alias Aurikatariina, este o tânără de 28 de ani din Pirkanmaa, Finlanda, care are un canal de curățenie pe YouTube și conturi de socializare dedicate ajutorării altora. Ea a început să se gândească la curățenie ca la o alegere de carieră în liceu și a început să studieze oamenii din industria curățeniei, în special sfaturile și trucurile lor pentru a curăța mai repede și mai bine, conform Netinfluencer.com.

Această pasiune a determinat-o pe Auri să urmeze o diplomă de licență în managementul ospitalității, ceea ce i-a oferit o educație și o experiență suplimentară în domeniul curățeniei.

"Sunt cea mai bună femeie de serviciu din lume, așa că am studiat curățenia și, de asemenea, lucrez în [industria] curățeniei de peste 10 ani și am început să postez videoclipuri despre curățenie."

Și-a început conturile de social media ca un proiect pasional. După ce a postat pe Instagram un videoclip în care apărea curățând bucătăria unui prieten, ea a înregistrat rapid un oarecare succes. Această postare a primit aproximativ 300 de vizualizări, 19 like-uri și un comentariu, ceea ce a entuziasmat-o imediat. Ea a continuat să posteze și a intrat rapid în ritm.

"Vreau să arăt lumii întregi că curățenia este distractivă și sexy și că este amuzantă, așa că acesta a fost primul meu obiectiv."

Auri Kananen și-a curățat casa gratuit, iar după ce a postat un videoclip în care arată procesul, multe alte persoane au cerut ajutorul ei. Acest videoclip viral a determinat-o să creeze faimoasa serie în care arată cum curăță în profunzime casele murdare ale urmăritorilor ei, gratuit.

"Pe atunci, încă lucram. Eram încă foarte ocupată în compania de curățenie [și] aveam cam 30 sau 40 de angajați, ca și curățători, așa că făceam asta ca și job de zi."

În jurul a șase luni, sponsorii au început să o contacteze și să îi dea bani pentru crearea de conținut.

Până în prezent, cel mai viral videoclip al ei este cel de pe TikTok, cu aproximativ 88 de milioane de vizualizări. În TikTok, Auri curăță o chiuvetă foarte murdară. Un videoclip viral similar o arată cum curăță o casă murdară.

Când a fost întrebată de ce crede că aceste TikTok-uri au devenit virale, Auri împărtășește: "Sunt atât de satisfăcătoare de văzut, când scena, transformarea și transformarea casei, bineînțeles, sunt satisfăcătoare de văzut".

Ea notează că nu poți ști niciodată când ceva va deveni viral, dar a fost încântată să vadă că aceste videoclipuri utile despre curățenie au devenit virale.

Sponzorizări

Atunci când lucrează cu un sponsor, produsele sunt incluse ca parte a curățeniei în videoclipurile sale.

De exemplu, ea folosește frecvent produsele Scrub Daddy în videoclipurile sale. Cu toate acestea, ea nu va lucra cu sponsori care insistă ca ea să folosească exclusiv produsele lor sau să vorbească în mod constant despre ele.

De asemenea, ea împărtășește linkurile sponsorilor în linktree-ul ei, iar adepții ei vor cumpăra adesea produse de curățenie, cum ar fi Scrub Daddy, după ce au văzut cât de eficiente sunt în videoclipurile ei.

Auri Kananen împărtășește: "Când am început aici, în Finlanda, doar un singur magazin avea Scrub Daddy... dar când am început să le sponsorizez, a explodat. De exemplu, acum poți cumpăra Scrub Daddys peste tot."

În schimb, ei continuă să o sponsorizeze și să acopere costurile zborurilor și hotelurilor pentru videoclipurile sale de curățenie.

Abordarea ei față de sponsorizări este foarte naturală. În loc să vorbească direct despre produse, ea le împărtășește în videoclipurile sale în timp ce le folosește. Telespectatorii ei au încredere în produsele pe care le folosește, deoarece casele pe care le curăță sunt foarte murdare, așa că toate produsele pe care le folosește sunt produse de top foarte eficiente.

"Dacă produsul nu este bun, nu-mi pasă ce îmi vor da sau cât de mult m-ar [plăti]."

Al doilea lucru pe care îl caută Auri Kananen este un produs care face curățenia mai ușoară.

"Mulți oameni îmi trimit e-mailuri și îmi cer ajutorul, așa că mă duc acolo și fac curățenie, iar apoi filmez."

Auri folosește, de asemenea, rozul ca și culoare emblematică pentru brandul său. Compania anterioară la care a lucrat avea șorțuri roz, așa că această culoare a rămas pe canalul ei când a început să facă curățenie în șorțul de lucru.

"Cred că rozul este un fel de sexy și amuzant și îmi place."

Cea mai amuzantă experiență de până acum a fost atunci când a contactat-o Good Morning America. Auri abia începuse să învețe limba engleză, așa că participarea la emisiunea lor în direct i-a provocat nervi. Nu mai fusese niciodată intervievată în Finlanda, așa că faptul că a fost contactată de o mare companie americană i s-a părut foarte amuzant.

Cu ajutorul sponsorizărilor și monetizării videoclipurilor de pe rețelele de socializare, Auri declară că a început să facă curățenie din pasiune, gratiut, iar acum este milionară.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.