Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reacționat Ciucă la vestea retragerii Ramonei Chiriac: 'Este o vorbă la români - cade omul, stă un pic și pe urmă se ridică' (video)

PNL/ Facebook
Ciuca PNL

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut joi jurnaliștilor ca partidului să i se ofere un răgaz de gândire după ce Ramona Chiriac a anunțat PSD că nu mai dorește „din motive personale” să deschidă lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

„Am auzit, nu știam detaliile. Nu mă grăbesc să iau niciun fel de decizie. Analizăm și în funcție de ce elemente de concretețe avem, vom lua o decizie”, a spus Ciucă, joi, la finalul ședinței conducerii PNL în care s-a votat lista candidaților PNL la europarlamentare, întrebat dacă în urma retragerii Ramonei Chiriac ar fi de acord ca Mihai Tudose (PSD) să deschidă lista comună PSD-PNL.

Liderul PNL a precizat că respinge varianta ca partidul care dă persoana din fruntea listei candidaților să fie tras la sorți: „Este o chestiune cât se poate de serioasă, dacă tragem la sorți ducem în derizoriu”

„Este o vorbă la români: cade omul, stă un pic și pe urmă se ridică. Dați-ne voie să decantăm și să vedem despre ce este vorba”, a mai declarat Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.