Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum explică Nicolae Ciucă numirea hairstylistului Cristi Pascu în șefia Oficiului pentru Jocurile de Noroc

ciuca

Președintele PNL susține că tocmai faptul că Pascu nu are nicio legătură cu jocurile de noroc reprezintă un argument pentru numirea acestuia în conducerea instituției care reglementează această industrie.

Nicolae Ciucă reacționează după ce presa a dezvăluit că un cunoscut hairstylist cu facultatea de drept la privat terminată la 32 de ani a fost numit luni în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.

Întrebat de Hotnews care au fost argumentele pentru numirea lui Pascu în această funcție, Ciucă a spus că a fost alegerea partidului și că Pascu are experiență ca antreprenor.

„​Este o propunere care se face pe baza selecției la nivelul resursei umane de la nivel de partid și ținând cont că este membru al filialei sector 6, este un antreprenor, nu are legătură cu jocurile de noroc, ceea ce cred că este un lucru foarte bun, a fost propunerea PNL.

Ce îl recomandă pe Cristi Pascu

Nu este în domeniul frizeriilor, am înțeles că are experiență în domeniul afacerilor, are mai multe companii. Este o alegere a PNL, asta este propunerea noastră și în acest moment faptul că a desfășurat activități care i-au adus o anumită recunoaștere în domeniul care profesează cred că este foarte bun”, a declarat Ciucă.

Pascu a obținut o diplomă de coafor, a terminat Dreptul la o universitate privată, a fost prezentator TV la Euforia TV, un post de divertisment deținut cândva de Sorin Ovidiu Vîntu. Pascu este cunoscut drept hairstylistul vedetelor, având numeroase apariții în presa tabloidă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.