Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum s-a dus Gigi Becali la onomastica Patriarhului Daniel

În ziua în care Biserica Ortodoxă Română îl prăznuiește pe Sfântul Proroc Daniel, 17 decembrie, Patriarhul Daniel își serbează onomastica. La Sfânta Liturghie, la Catedrala Patriarhală, între zecile de persoane care s-au aflat la slujbă s-a regăsit și Gigi Becali.

Patronul echipei de fotbal FCSB a fost însoțit de nepotul său cel mare. Becali a purtat pe cap, toată slujba, celebrul fes negru personalizat, plus cojocul pe care nu îl dă jos nici măcar vara. Milionarul a stat pe scaun, la fel ca alte oficialități prezente, precum Natalia Intotero, ministrul Familiei și deputat PSD, și Ciprian Olinici, secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Culte.

Citește și: VIDEO A fost lansat colindul anului 2023 - 'Acasă la bunici'

Becali s-a rugat în lacrimi în anumite momente ale slujbei, cu nepotul său în brațe. La momentul împărtășirii credincioșilor cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos, nepotul lui Becali a fost primul care a fost împărtășit de către PS Timotei Prahoveanul. Bunicul său a refuzat să se împărtășească alături de el și a preferat să stea la ușa diaconească din partea stângă, unde s-a rugat și a plâns neîncetat, fiind impasibil la cei care treceau pe lângă el. Când a văzut că nu mai este niciun credincios care să vrea să se împărtășească, Becali a mers la ierarhul care avea Sfântul Potir, PS Paisie, și s-a împărtășit. Numai că nu a fost ultimul, așa cum ar fi dorit, ci au mai venit doi credincioși după el, stricându-i momentul. De altfel, doar la împărtășanie și-a dat Gigi Becali jos fesul de 1.000 de euro.

Citește și: VIDEO Moment rar: Colindul care l-a făcut pe Patriarhul Daniel să zâmbească

Între credincioșii de la slujba prilejuită de onomastica Patriarhului Daniel a mai fost prezent un milionar, Ion Roșu, patronul de la Corsarul Roșu.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.