Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum se produce un FAKE NEWS care a păcălit toată România

avion șosea

Un avion de mici dimensiuni a fost filmat în timp ce rulează pe o şosea cu o bandă pe sens şi decolează, şoferii mai multor autovehicule fiind nevoiţi să tragă pe dreapta sau chiar să iasă de pe drum pentru a evita impactul. Sunt imaginile care s-au viralizat în România și au provocat stupoare și revoltă, numai că ele nu sunt reale, ci un mare fake news.

După apariţia imaginilor în spaţiul public şi a informaţiei că totul s-ar fi petrecut pe un drum din Prahova, Poliţia acestui judeţ anunţă că nu a primit nicio reclamaţie în acest sens, dar că poliţiştii au făcut verificări. La finalul verificărilor, IPJ Prahova a transmis că persoana care a distribuit imaginile a fost identificată, aceasta recunoscând că le-a descărcat de pe internet, scrie news.ro.

”În urma verificărilor efectuate pe teren, atât în zona indicată în articolul în cauză, cât şi în zona aerodromurilor Tăriceni şi Strejnic a rezultat faptul că, în cursul zilei de astăzi, nu a fost înregistrat niciun zbor, nefiind identificate aparate de zbor ca cel din imagini. Totodată, a fost identificată persoana care a distribuit clipul video, găsit pe o pagină de socializare, motivând că l-a denumit cu respectivul titlu din dorinţa de a obţine mai multe aprecieri”, a transmis IPJ Prahova.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.