Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO CUTREMUR în AUR! George Simion, despre retragerea sprijinului politic Dianei Șoșoacă: 'Am susținut-o și o susțin'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

George Simion a vorbit, pentru prima datăm despre retragerea sprijinului politic al AUR pentru Diana Șoșoacă! Avocata nu a semnat adeziunea, așa cum ar fi trebuit, la AUR, pentru a putea candida la parlamentare, însă, cu toate acestea, a ajuns parlamentar, ea fiind membră a Partidului Neamul Românesc.

Simion spune că se încearcă o ruptură a partidului, mulți parlamentari AUR primind oferte de zeci de mii de euro pentru a demisiona din formațiune. Co-președintele AUR anunță că o susține pe Diana Șoșoacă în continuare, producând o ruptură față celălalt lider al Alianței, Claudiu Târziu, care a fost de acord cu îndepărtarea senatoarei.

Citește și: Ultim moment! Numărul morților de la ‘Matei Balș’ ajunge la 20 – încă un pacient a decedat

”Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR, la Iași! Unirea face puterea! Nu voi ceda niciun metru în lupta împotriva sistemului care dă în noi din toate pozițiile. Și Diana Șosoacă va rămâne senator, independent. Așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți să încerce să mă influențeze pe mine, să lovească în ea, o să o susțin. E important să ne continuăm calea noastră politică. Este important să rămânem uniți, să rămânem împreună. Ne vom dezice de orice om cu probleme penale, cu sânge pe mâini. Lupta abia acum începe, nu vă luptați român cu român!”, e mesajul lui George Simion.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.