Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dacian Cioloș, explicații după ce a uitat că a fost propus premier: 'Nu vă faceți nicio grijă, îmi asum în continuare mandatul'

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos plus

Dacian Cioloș, premier desemnat, oferă primele explicații după ce în presă a apărut o înregistrare audio dintr-o ședință a USR, în care acesta dădea impresia că a uitat că este premier desemnat.

„Eu nu o să intru în Guvern, chiar dacă sunt președintele partidului, și vă asigur că o să organizez activitatea Biroului Național cu ajutorul secretariatului general în așa fel încât să nu existe sincope, să putem discuta și lua deciziile, inclusiv cele politice, care vor trebui asumate în Guvernul pe care îl vom conduce… de fapt…da, eu zic că nu o să fiu în Guvern, dar dacă Guvernul trece, evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta…”, afirma Cioloș.

Chestionat în legătură cu aceste afirmații, într-o conferință de presă, Cioloș a afirmat că era la finalul zilei, obosit după o serie de discuții și nu se pune problema să nu-și asume mandatul.

„A fost o discuție legată de partid, de ceea ce avem de făcut în partid. Eram după o zi întreagă de Zoom-uri și discuții cu colegii de partid și am avut acea scăpare, acel reflex. A fost o discuție internă. Sunt aici, în fața dvs. cu un mandat pe care îl asum pe deplin. Deci nu vă faceți nicio grijă, îmi asum în continuare mandatul pe care l-am primit, doar să avem voturile mâine”, a explicat Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.