Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dacian Cioloș, primul mesaj ca președinte al USR PLUS: 'Ne propunem câștigarea alegerilor prezidențiale din 2024'

extressdebanat.ro
ciolos fritz

Dacian Cioloș afirmă, în prima declarație după câștigarea alegerilor pentru președinția USR PLUS, că partidul trebuie să-și propună câștigarea alegerilor prezidențiale din 2024.

Vreau să le mulțumesc colegilor din partid care au votat în număr foarte mare. Am dovedit că putem avea maturitate și înțelepciune să ducem la bun sfârșit un proces democratic, cu toate dificultățile. Participarea masivă la vot arată că cei care s-au înscris în USR PLUS cred în acest proces al fuziunii și îl validează. Vom avea multe de făcut, dar este un pas important al fuziunii de factor. Rezultatul arată că nu există falii între foști USR-iști și foști PLUS-iști și vom putea lucra împreună. Este un mesaj pe care îl receptăm și la nivelul conducerii.

Am avut și sesizări, și plângeri. O parte au fost clarificate de comisia electorală, altele urmează să fie clarificate. Este important ca membrii noștri să aibă încredere că un astfel de proces electoral se poate desfășura în condiții bune. Pe viitor mi-aș dori să avem cât mai multe ocazii ca membrii de partid să participe la deciziile pe care le luăm. Cerem transparență, onestitate, cu atât mai mult trebuie să dovedim în partid.

Avem nevoie să întărim acest partid și e important ca cei care au făcut acest pas să se înscrie în USR PLUS să se simtă ei înșiși bine în acest partid și să-i poată convinge și pe ceilalți să vină alături de noi. România are nevoie de reformă, de modernizare și USR PLUS va avea un rol important de jucat până în 2024. Trebuie să ne propunem câștigarea alegerilor prezidențiale și alături de acestea și celelate alegeri”, a declarat Cioloș.

Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al USR PLUS în urma votuluI online, învingându-l pe Dan Barna, la diferenţă de câteva sute de voturi, relevă primele date furnizate după încheierea scrutinului. Conform anunţului oficial, Cioloş a primit 19.603 voturi, iar Dan Barna - 18.908 voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.