Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dacian Cioloș se consideră deja un erou martir: 'Mai mare sacrificiu decât a guvernara în această perioadă nu cred că este'

ciolos USR

Dacian Cioloș, președintele USR, nu se teme că a fost desemnat candidat pentru funcția de prim-ministru doar pe post de „premier de sacrificiu”. Cioloș nu comentează zvonurile că abia după căderea propunerii sale de guvern în parlament va fi făcută adevărata propunere de premier.

„Cine își va asuma guvernarea în următoarele săptămâni și în următoarele luni va face un sacrificu. Partidul care își asumă guvernarea în următoarele luni oricum face un sacrificiu, pentru că va fi o perioadă foarte grea. Deci mai mare sacrificiu decât a guvernara în această perioadă, din punct de vedere politic, nu cred că este și nu ne e teamă de nicio altă formă de sacrificiu”, a declarat Cioloș.

Liderul USR mizează pe faptul că PNL și UDMR sunt două partide „apropiate de președinte”, iar dacă președintele l-a desemnat pe el să formeze guvernul, cele două partide vor merge pe mâna președintelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.