Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloş spune că a vorbit cu Vlad Voiculescu despre ieșirea de la guvernare: 'Eu vă spun foarte clar'

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că partidul său nu intenţionează să iasă de la guvernare. Așa cum o spune și el, Cioloș a vorbit cu fostul ministru al Sănătății despre mai multe subiecte, dar au decis că nu se pune problema să iasă din coaliție.

"Eu m-am întâlnit cu Vlad Voiculescu (...) am avut discuţii interne, legate de partid, de organizarea internă, de alegerile interne, nu legate de Guvern şi retragerea de la guvernare. Şi eu vă spun foarte clar şi cred că a reieşit şi din ce am spus până acum: nu avem intenţia să ieşim de la guvernare atâta vreme cât suntem acolo ca să putem împinge reforme şi, din punctul meu de vedere, încă nu ne-am folosit toate resursele ca să împingem reformele la care ne-am angajat în programul de guvernare. Deci vom rămâne acolo pe redute şi ne vom bate atâta vreme cât încă avem convingerea că putem lua aceste decizii de reforme", a anunţat Dacian Cioloş.

Citește și: Dacian Cioloș se plânge că îl strică anturajul: USR PLUS nu stă bine în percepția publică pentru că Guvernul 'nu a livrat' reforme

Cioloş a reamintit că îşi doreşte o evaluare a Guvernului Cîţu în octombrie, după terminarea alegerilor interne în USR PLUS şi PNL şi, totodată, crede că sunt posibile şi remanieri în cadrul Executivului.

"Va fi inevitabil ca din octombrie încolo, în cel mai scurt timp, să avem o proprie evaluare a felului în care funcţionează Guvernul şi aici nu e vorba de remanieri sau doar de remanieri, ci în general de felul în care funcţionează Guvernul, în care funcţionează Coaliţia din perspectiva rezultatelor şi aici va trebui să vedem ce avem de făcut inclusiv cu miniştri de-ai noştri, din USR PLUS, ca să folosim mai mult pârghiile directe pe care le avem în Guvern, pentru a împinge reforme pe care noi ni le dorim, ca să putem avea pretenţii mai mari de la colegii noştri de Coaliţie", a arătat Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.