Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dan Barna anunță că merge la Cotroceni, după ce a fost ignorat de Iohannis: 'Mesajul este unul clar'

Inquam Photos / Octav Ganea
Cotroceni Barna Iohannis

Vicepremierul Dan Barna a anunțat că va merge marți la Cotroceni, pentru discuții cu președintele Klaus Iohannis. Copreședintele USR PLUS a afirmat că încă de miercurea trecută s-a încercat un dialog cu președintele, însă acesta nu a răspuns.

„Încă de miercuri, în momentul în care s-a declanșat criza, am transmis un mesaj, nu a venit niciun răspuns. Astăzi a venit o invitație de la cabinetul președintelui pentru mâine după-amiază. Voi participa la aceste discuții. Mesajul este unul clar și neechivoc: un nou premier în cel mai scurt timp. Putem continua reformele. Coaliția PNL - USR PLUS - UDMR este singura care poate guverna România. Cu un nou premier, lucrurile se pot închide în câteva zile”, a declarat Dan Barna, după ce a anunțat demisia tuturor miniștrilor USR PLUS.

Miniștrii USR PLUS își depun mandatele, luni, după o ședință internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.

Florin Cîțu „a dinamitat conștient și perfect responsabil” coaliția, a spus liderul USR PLUS, Dan Barna: „Cîțu nu mai poate să fie premier și din acest motiv miniștrii USR PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.