Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dan Barna îi ține isonul lui Stelian Ion în atacul la Iohannis: 'Este un lucru pe care îl susțin. Sunt argumente foarte bune'

Inquam Photos / George Călin
usr cotroceni iohannis barna

Dan Barna, corepreședintele USR PLUS, comentează atacul extrem de dur lansat joi de fostul ministru Stelian Ion la adresa președintelui Klaus Iohannis. Deși evită să spună clar dacă este sau nu de acord cu opinia lui Stelian Ion, Barna sfârșește prin a spune că argumentele fostului ministru sunt bune și că susține demersul acestuia de a publica un articol plin de acuzații la adresa președintelui.

„Stelian Ion a prezentat în acest articol publicat astăzi cum a trăit el aceste opt luni. Este o mărturisire a întregului amar și a tuturor frustrărilor pe care le-a acumulat, rămânând un jucător de echipă, chiar atunci când a fost atacat pe nedrept, și argumentează foarte clar și foarte corect de ce acuzele care i s-au adus nedrepte, pentru că el a trimis legile justiției, a propus variantă de desființare a SIIJ. El alege - pentru e o alegere personală ce a făcut astăzi - să spună foarte clar cum a trăit el aceste lucruri.

Este experiența pe care a trăit-o personal și pe care o detaliază acolo, nu este o chestiune de a fi eu sau nu de acord pe treaba asta. Este o realitate pe care a trăit-o. Sunt de acord cu dreptul colegului meu Stelian Ion, un ministru care a fost executat fără temei, de a-și prezenta punctul de vedere și a-și prezenta experiența. Prezintă ce a trăit, nu ce i s-a părut lui când era într-o reverie. Sunt argumente foarte bune, prin care el argumentează de ce acele subiecte, prezente în programul de guvernare, nu au devenit realitate.

Nu am toate aceste informații (cele scrise de Stelian Ion, n.r.), o parte dintre ele au ajuns la mine le confirm veridicitatea. Dincolo de toate acestea, este un lucru pe care îl susțin ce a făcut Stelian Ion”, a declarat Dan Barna la Digi 24.

Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, a lansat joi un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis într-un editorial publicat pe Digi24.ro și îl acuză că „poartă principala răspundere” pentru criza politică. Stelian Ion relatează o întâlnire cu președintele din 18 mai și susține că șeful statului i-a cerut să renunțe la proiectul de desființare a Secției Speciale și să desființeze SIIJ abia odată cu adoptarea celor trei legi ale justiției. În ce privește numirile de procurori-șefi, Stelian Ion susține că Iohannis „vrea numiri exclusiv politice la parchete”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.