Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Petrescu, scos din sărite de un fan CFR după calificare: ‘Da, era un idiot în tribună! I-am zis să tacă din gură!’

Dan Petrescu

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a răbufnit după ce a calificat formația clujeană în Confrence League. El i-a făcut semn unui fan să tacă din gură.

„Da, era un idiot în tribună! I-am zis să tacă din gură! Îmi spunea cine să joace. Tot meciul mi-a dat indicații. Nu l-am mai suportat... sincer. Vine cam la fiecare meci. Cred că e pus de cineva. Mai sunt și oameni de tipul acesta în tribună. În primul meu an la CFR aveam nu știu câți să strige împotriva mea. Nici cu muncă, nici cu rezultate nu am reușit să-i cuceresc pe toți”, a spus Petrescu în  conferința de presă.

„A fost un meci foarte greu, e campioana Sloveniei. Aţi văzut şi voi, o echipă foarte bună, cu jucători care joacă la echipe naţionale. Noi în 8 meciuri am câştigat 3, 5 am făcut egaluri. Deci, noi nu am pierdut niciun meci, asta-i realitatea. Penaltiurile sunt penaltiuri, dar până la penaltiuri CFR nu a pierdut niciun meci. Asta e foarte important în Europa şi a luat şi foarte puţine goluri, ceea ce e important! Mă bucur pentru băieţi, pentru că merită, după ce am păţit în meciul ăla din Armenia cu penaltiurile...au avut încă 6 meciuri, şi-au revenit, bravo lor! Au demonstrat că merită la CFR. Acuma, peste două zile avem meci şi vă spun sincer că am intrat în vestiar, am făcut echipa, mă gândesc cum să jucăm duminică, pentru că n-am cum să mă bucur prea mult ca antrenor, dacă aveam o săptămână liberă ar fi fost fantastic ca să ne bucurăm şi noi de această calificare, dar n-avem timp.

Ne bucurăm că în al patrulea an la rând CFR merge în cupele europene şi mereu e presiune, mai ales pe Dan Petrescu, care nu ştie să antreneze, încât nu mai ştiu ce să fac. Pot să îi calific de 20 de ori, că tot sunt contestat aiurea. Că dacă eram contestat pe merit, aş fi zis: OK! (...)

În momentul de faţă mă bucur cel mai bun pentru jucători. Merită toate felicitările, în condiţiile în care suntem noi acuma! Eu dacă ar fi după mine aş lua doi jucători, să vedem acum dacă se şi poate!”, a declarat Dan Petrescu, relatează News.ro.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa slovenă Maribor, scor 1-0 în manşa secundă, disputată pe teren propriu. În tur, scorul a fost 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.