Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Puric trage un mare semnal de alarmă: 'Copilul trebuie să fie un produs de laborator, nașterea este anulată. Editare genetică!'

puric

Dan Puric trage un semnal de alarmă, după ce România a ajuns să fie aproape depopulată. Sate întregi nu mai au nici măcar un locuitor, iar unele comune au ajuns să numere mai puțin de 100 de suflete. De exemplu, în comuna Bătrâna din județul Hunedoara mai sunt doar 88 de persoane, conform ultimul recensământ efectuat în 2021 de către Institutul Național de Statistică.

Puric a vorbit, duminică, la Biserica din Sâmbăta Nouă, din județul Tulcea, că există o strategie de distrugere a satului. Natalitatea din România este pe un trend profund descendent, nu doar din cauza emigrației, ci din cauză că tot mai mulți tineri decid să nu mai facă copii.

”Știți ce a zis Octavian Goga despre sat? A fost și el scos din manual. A zis: ”Mai întâi s-a născut satul, apoi câmpiile și munții, ca să apere frumusețea asta”. Satul era nucleul de referință. Ce vor ăștia să distrugă? Satul!

Să vedeți în ce lume trăim... Poporul acesta crede neclintit în contextul în care se crucifică nu numai Creatorul, ci și creația. Copilul trebuie să fie un produs de laborator, nașterea este anulată. Editare genetică! Când familia este crucificată și devine anonimă, cu părinte 1, părinte 2, dispare mama, tata. Niciodată în istoria omenirii, satana nu a lucrat mai groaznic ca astăzi. Se șterge memoria, să uiți din ce țară ești, se șterge identitatea.

Să nu uitați, dvs. sunteți poporul român, nu populația. Să nu faceți o confuzie cu iertarea maximă. Sfântul Antim Ivireanul spunea așa: ”să-ți iubești și să își ierți vrăjmașul, dar niciodată pe vrăjmașul lui Hristos!”. Nu este un îndemn la ură, la violență, e un îndemn la demnitate și mărturisire.”, a spus Dan Puric după Sfânta Liturghie.

În biserica cu hramurile Sf. M. Mc. Gheorghe si Sf. Ioan Rusul din Sâmbăta Nouă se află una dintre icoanele făcătoare de minuni din România, icoana Maicii Domnului Paramythia, adusă din Sfânta Mănăstire Vatoped de pe Muntele Athos de părintele Mădălin Iscru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.