Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dans sportiv: Campionii Marius Bălan şi Khristyna Moshenskaya (Ucraina) concurează pentru Germania la Mastersul de la Bucureşti

agerpres
dansatori

Campionii mondiali la dans sportiv, secţiunea latino, Marius Bălan şi Khristyna Moshenskaya (Ucraina), vor reprezenta Germania la a 17-a ediţie a DanceMasters, care va avea loc în zilele de 4 şi 5 iunie la Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

 



"S-au pus în vânzare biletele pentru DanceMasters, şi se menţin locurile celor care au cumpărat bilete în 2020, la ediţia închisă de lockdown. Iubitorii dansului din Bucureşti vin în zilele de 4 şi 5 iunie la Sala Polivalentă pentru mult aşteptata ediţie a 17-a a DanceMasters. Pentru cei care încă nu au ajuns să vadă, DanceMasters este un eveniment internaţional de dans sportiv, având competiţii latino şi standard pentru toate vârstele, în calendarul federaţiilor română şi mondială de dans sportiv. Participă anual cele mai bune perechi din lume. Spectatorii vor avea ocazia ca în fiecare seară, la gale, să poată dansa alături de vedetele participante la momentul publicului, deja o tradiţie la DanceMasters. Cunoscătorii aşteaptă întâlnirea cu campionii mondiali la secţiunea latino: Marius Bălan din Romania şi Khristyna Moshenskaya din Ukraina, reprezentând Germania", precizează sursa citată.

 


La ediţia din acest an, în premieră, DanceMasters va organiza şi competiţiile pentru copii şi juniori cu licenţă DSE - DanceSport Europe. Licenţele DSE sunt acordate unui număr limitat de organizatori, iar sportivii adună puncte de la fiecare competiţie în parte, la final de an stabilindu-se câştigătorii acestui turneu european.

Biletele se vând pe myticket.ro şi bilete.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.