Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Deputat PNL se spovedește: Vă dați seama câte păcate am acumulat de când sunt în Parlament? / Ce-i împinge pe aleși la păcat

corneliu olar

Deputatul PNL Corneliu Olar s-a spovedit în fața presei, miercuri, la Parlament. Liberalul spune că înainte să ajungă parlamentar nu mințea, dar după ce a ajuns deputat „a îmbrăcat haina de parlamentar” și a început să păcătuiască pentru că „a trebuit”. El spune că e nevoit să mintă și că parlamentarii mai păcătuiesc și cu „degetul” ridicat de liderul de grup care indică votul pe legi:

  • „Parlamentarii păcătuiesc și cu voia și fără voia lor. De multe ori, dacă te uiți numai după degetul ăla, poate faci un păcat. Dacă te gândești la conștiință și nu te grăbești cu votul, poți să votezi corect și cinstit. Cu arătătorul ăsta mai greșim și păcătuim”
  • „Cum să nu mă duc la spovedanie? Nu poți să prinzi Paștele fără spovedanie, să mănânci cumenicătura și să spui toate păcatele. Vă dați seama, de când sunt în Parlament, câte păcate am mai acumulat? De la an la an am mai multe și mai multe”
  • Ce vă împinge la păcat în politică? „Mă feresc de minciună, deși în politică se minte. Când eram primar, nu mințeam, dar de când am ajuns parlamentar, am îmbrăcat haina de parlamentar, a trebuit să mai mint și trebuie să mărturisim asta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.