Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - DERAPAJ: Sorana Cîrstea a avut o criză de NERVI și l-a bruscat pe arbitru

Captură youtube.com
Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea (28 de ani, 97 WTA) a fost protagonista unui moment extrem de tensionat. Jucătoarea noastră s-a certat cu arbitrul de scaun, supărată pe o decizie a acestuia, informează digisport.ro. Sorana Cîrstea a fost în cele din urmă întrecută de sportiva cehă Barbora Strycova (47 WTA), scor 6-1, 1-6, 6-3, după două ore şi 12 minute.

Citește și: Un candidat la europarlamentare se retrage, după ce i-a insultat pe români: 'hoții de buzunare prinși în metroul din Londra sunt români'

La 1-1 la seturi și 1-0 pentru ea în decisiv, Sorana servea pentru a consolida break-ul obținut în game-ul precedent. După o dublă greșeală la 40-40, Cîrstea a servit un as. Sau cel puțin asta a crezut jucătoarea noastră. Arbitrul de scaun a coborât pe teren și a verificat urma, iar în cele din urmă a decis că mingea a fost afară.

"Serios?", a întrebat Sorana care a venit apoi spre fileu. După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, jucătoarea noastră a cedat. "Tu gândești?" a țipat Sorana, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea. Ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea n-a avut însă niciun efect: arbitrul de scaun și-a păstrat decizia iar Strycova a făcut în cele din urmă break-ul.

Ieșirea nervoasă la adresa arbitrului de scaun nu a fost unicul moment cu care Sorana Cîrstea a atras atenția în meciul de la Istanbul. În primul set al întâlnirii cu Barbora Strycova, la scorul de 5-2 pentru jucătoarea din Cehia, Sorana Cîrstea a scos un carnetel pe care l-a deschis și, preț de câteva secunde, a citit cu atenție un mesaj. Această încercare de a se motiva nu a avut niciun efect pentru Sorana, Cîrstea pierzând setul cu 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.