Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dezvăluiri din interiorul PMP: Cristian Diaconescu le promitea colegilor că nu discută cu AUR

cristian diaconescu

PMP pare pe un butoi cu pulbere, după alăturarea președintelui Cristian Diaconescu de partidul AUR! Unii politicieni se declară dezamăgiți de gestul acestuia – cum e cazul lui Gheorghe Ialomițianu – în timp ce alții publică înregistrări cu Diaconescu în timp ce promitea că nu o să discute cu AUR, cu toate că ulterior presa a dezvăluit că a avut negocieri cu AUR. Marius Pașcan publică o astfel de înregistratre, dintr-o ședință a PMP de anul trecut, din ședința negocierilor dintre PMP și PNL, negocieri conduse de Cristian Diaconescu. La finalul video-ului Cristian Diaconescu le promite colegilor săi că nu o să discute cu AUR și USR.

„Despre dezinformare și manipulări de doi bani, până la capăt...

Pentru că personal nu am nimic de ascuns, întrucât consider că adevărul este întotdeauna suveran, apropo de intoxicarea spațiului public cu diverse dezinformări privitoare la „puciști”, „trădări”, „trădători” și alte bazaconii legate de existența PMP, fac o dedicație pentru fanii unui personaj perfid, dezamăgitor.

Vă invit să vizionați până la capăt un fragment dintr-o ședință online, cu tâlc, a structurilor statutare ale PMP, e drept, dinainte ca Eugen Tomac să fie acuzat și spurcat nedrept că ar fi „vândut” partidul nostru la PNL.

Onestitatea este un veritabil panaceu, însă doar pentru sufletul celor virtuoși moral”, a spus Marius Pașcan, pe pagina sa de Facebook, adăugând și filnarea cu Diaconescu.

Cristian Diaconescu, în filmarea de anul trecut: „Păstrez dialogul cu toată lumea, mai puțin cu USR și AUR”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.