Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Diana Șoșoacă nu-l slăbește pe Raed Arafat: 'Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a acuzat, săptămâna trecută, că Raed Arafat ar fi condamnat la moarte, în ”țara sa”. Raed Arafat i-a răspuns senatoarei, însă nu este suficient pentru avocata intrată în Parlament.

Șoșoacă îl provoacă pe Arafat la o discuție bărbătească, față în față, pentru a discuta ”despre crimele și ororile din sistemul sanitar”.

Citește și: Când interesul de partid este mai presus de bunăstarea românilor: Coaliția de guvernare a hotărât să mai facă două posturi de șefi la TVR și Radioul Public

”Iată că există ceva ce îl face și să răspundă. Acea știre cu condamnarea sa la moarte circulă pe internet de 5 ani de zile. El nu a ieșit niciodată să o dezmintă. Nici acum nu a pronunțat țara.

Dovezile că el e condamnat la moarte circulă în presă. Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față, despre orice. Mi-ar plăcea să discutăm despre crimele și ororile din sistemul sanitar.

El nu prezintă nicăieri diploma de bacalaureat și diploma de licență. Chiar îmi pare rău că l-am pus pe fiul meu să dea bacalaureatul că poate ajunge ministru secretar de stat.”, a spus Diana Șoșoacă, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: Răspuns pentru Clotilde Armand! Institutul prezidat de Emil Constantinescu și-a făcut public raportul de activitate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.