Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Diana Șoșoacă: 'Se pregătește interdicția de Paște. Le cer românilor să iasă în stradă. Europa este în fierbere în acest moment'

Inquam Photos / Octav Ganea
Diana Sosoaca

Autoritățile guvernamentale și sanitare, în frunte cu Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat, au anunțat că se ia în calcul ca interdicția circulației să fie extinsă de la ora 22:00 la ora 05:00, nu de la ora 23:00, așa cum este în acest moment. Senatoarea Diana Șoșoacă spune că totul face parte dintr-un plan îndreptat împotriva ortodocșilor cu țintă directă sărbătorile pascale.

”Anularea drepturilor și libertăților cetățenești se realizează pas cu pas. Se pregătește interdicția de Paște. La ora 23 de pleacă la biserică. Este un atac la Constituția României. Aceste interdicții sunt neconstituționale, nu au nicio logică, nu au niciun studiu științific la baza lor. Noaptea circulă foarte puțini oameni, în general în mașini. Le cer românilor să iasă în stradă.

Citește și: IPS Teodosie, ieșire la adresa Guvernului! ‘Suntem amenințați în aceste zile’

Europa este în fierbere în acest moment. Sunt milioane de oameni care se luptă cu forțele de ordine pe străzi. În Germania, peste 2,5 milioane de oameni s-au luptat cu polițiștii și cu jandarmii.”, a spus Diana Șoșoacă, luni seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.