Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Diana Tușa, deputată PSD, a demonstrat cum spunea Raluca Turcan că alegerea primarilor într-un singur tur e cea mai bună soluție

raluca turcan

Vicepremierul Raluca Turcan spunea, în 2011, că primarii ar trebui aleși într-un singur tur, la fel ca președinții de Consilii Județene. Nouă ani mai târziu, actualul vicepremier consideră o mai bună soluție alegerea edililor în două tururi. Deputata PSD Diana Tușa a publicat, pe contul său de Facebook, un clip video cu Turcan când spunea, în urmă cu 9 ani, că alegerea primarilor într-un singur tur este cea mai bună soluție.

"Evident, un singur tur de scrutin e mai ieftin decât două tururi de scrutin. Președinții de CJ-uri sunt aleși într-un singur tur de scrutin. Normal ar fi ca primarii să aibă același regim. Alegerile dintr-un singur tur de scrutin conduc la fromarea a două partide puternice mari și, în consecință, la o mai mare stabilitate a scenei politice", spunea Raluca Turcan, în 2011.

Citește și: Olguța Vasilescu mută tunurile pe Guvernul Orban: ‘Ca să știți pentru cine se bate PNL’ .

"Avem câteva proiecte extrem de importante la care ținem! Acelea sunt de alegere a primarilor în două tururi", a declarat vicepremierul anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.