Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Digi 24 susține că Marian Oprișan a sărit să îl bată pe Mihai Fifor: 'Nu este adevărat, Mariane!'

Marian Oprișan a fost huiduit de colegii de partid, în momentul în care a vrut să țină un discurs la Congres. Din sală au fost social-democrați care i-au transmis „ai vorbit urât de toți” sau „ce mesaj ai dat pe Facebook”.

Când liderul PSD Vrancea a urcat pe scena pentru a lua cuvântul, social-democrații au început să fluiere și să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toți”. Prin urmare, Oprișan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, apoi s-a retras.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Ulterior, Marian Oprișan a declarat că liderii organizațiilor PSD Olt, Dolj și Teleorman i-au pus pe colegi să îl fluiere și să îl huiduiască atunci când a urcat pe scena Congresului. El a precizat că a fost intransigent cu Liviu Dragnea și la fel rămâne și de acum înainte.

Mihai Fifor, votat, ulterior, secretar general al PSD, l-a felicitat pe unul dintre cei care l-au huiduit pe Oprișan, așa cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Oprișan a aflat și ar fi vrut să îl bată, spune Digi 24. Marian Oprișan, tremurând de nervi după ce a fost huiduit în Sala Palatului în momentul în care a vrut să ia cuvântul, l-a căutat pe Mihai Fifor să se răzbune. Fifor îl felicitase pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr. Văzându-l pe noul secretar general al PSD pe hol, s-a repezit la el să îi ceară socoteală. Panicat, Fifor i-a spus: „Nu e adevărat, Mariane!”

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.