Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO DIICOT l-a ferit de presă pe monstrul din Caracal: Pe politicieni i-au adus pe ușa principală, pe criminal pe ușa din spate

Gheorghe Dincă a ajuns, joi seară, la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiat de procurori, urmând ca bărbatul să își petreacă noaptea în Arestul Central din București. Procurorii țin la imaginea monstrului din Caracal și l-au ferit de presă. Dacă pe politiceni și alte vedete le bagă pe ușa principală, pe Dincă, procurorii l-au adus pe o intrare din spate.

Tot joi, bărbatul, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, la sediul Institutului Național de Medicină Legală.

Citește și: CCR a luat decizia! Ce se întâmplă cu amnisia și grațierea

Vineri, Dincă va fi supus testului poligraf, la sediul IGPR.

DIICOT anunță că dosarul privind crimele din Caracal, preluat de la colegii din Craiova, va fi instrumentat sub coordonarea directă a procurorului-șef, Felix Bănilă, iar soluționarea cauzei a fost asumată de procurori cu funcții de conducere, ancheta fiind derulată cu „maximă celeritate”.

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

„Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către D.I.I.C.O.T – Structura Centrală – Secția de Combatere a Criminalității Organizate, soluționarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcții de conducere din cadrul direcției sub coordonarea directă a procurorului șef, urmărirea penală fiind desfășurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar”, informează DIICOT.

Procurorii DIICOT, structura centrală, au preluat, joi, dosarul crimelor din Caracal, de la structura Direcției din Craiova.

Citește și: Adrian Năstase aruncă-n aer cazul crimelor din Caracal! Adevărul din spatele cortinei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.