Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Din cauza fulgerelor, 60.000 de participanți la un concert din New York au fost trimiși acasă: Bruce Springsteen, Paul Simon și Maluma trebuiau să cânte

captură YouTube
concert new york

Concertul „We Love NYC: The Homecoming Concert”, care a avut loc în Central Park, a fost anulat la jumătate, sâmbătă noapte, din cauza unor fulgere care au lovit pe o rază de aproximativ 15 kilometri, potrivit news.ro.

Artişti precum Bruce Springsteen, Paul Simon, Elvis Costello, Maluma, Patti Smith şi The Killers nu cântaseră atunci când a fost oprit evenimentul.

Printre cei care susţinuseră recitaluri până la acel moment se numără Jennifer Hudson, Polo G, Andrea Bocelli, Earth Wind & Fire, LL Cool J, Kane Brown, Journey, Santana, Jon Batiste şi New York Philharmonic.

În timpul recitalului Barry Manilow, la ora locală 20:37, a fost anunţat că evenimentul se suspendă, iar celor 60.000 de participanţi le-a fost cerut să părăsească imediat zona din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Oamenii au fost derutaţi după ce au ieşit din zona desemnată. Deşi în transmisiunea CNN putea fi auzit anunţul că show-ul a fost anulat, pentru a-i determina pe toţi să plece, unii au scris pe reţelele de socializare că primarul Bill de Blasio le-ar fi sugerat să se adăpostească în apropiere, în cazul în care concertul ar fi fost reluat mai târziu.

Aproximativ trei ore, organizatorii au discutat cu oficialii locali ideea ca show-ul să fie reluat fără public, rămânând ca eveniment de televiziune. CNN, care l-a transmis, a anunţat înainte de ora 22:30 că nu există posibilitatea unui final improvizat.

Concertul şi transmisiunea erau programate să dureze cinci ore.

Prezentatorul meteo de la CNN a spus că oficialii locali au spus anterior că show-ul va trebui anulat dacă există fenomene precum fulgere pe o rază de 15 kilometri, iar când acest lucru s-a întâmplat, în zonele Rockaway şi Battery, nu a existat alternativă decât oprirea lui.

Fulgerele au avut legătură cu uraganul Henri, care se desfăşura la 430 de kilometri de Manhattan la momentul concertului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.