Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Doi muncitori care lucrau la renovarea clădirii Facultății de Geografie din Cluj-Napoca au căzut de la aproximativ 10 metri înălţime

ISU Cluj
muncitori cluj

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 13.00, pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma căderii de la înălțime a doi bărbați, care cel mai probabil erau implicați în lucrări de renovare a clădirii Facultății de Geografie din municipiul Cluj-Napoca. Aceștia au căzut de la o înălțime de cca 10 m, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcții.

Pompierii au găsit cei doi bărbați, aflați între mai multe materiale, cu traumatisme multiple și erau în stare de conștiință, unul cooperant și celălalt în stare de semiconștiență. Astfel s-a acționat imediat pentru a asigura accesul la victime, siguranța salvatorilor și sprijinul pentru acordarea primului ajutor calificat.

Citește și: Încă o țară profund afectată de pandemie s-a sucit: A autorizat și ea vaccinul AstraZeneca pentru cei de peste 65 de ani

Bărbații au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. (ISU Cluj)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.