Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Doi turiști din Mediaș au fost amendați după ce au intrat cu ATV-urile pe pârtia de schi

stiripesurse.ro
ATV

Două persoane din Mediaş au fost amendate vineri de jandarmii montani după ce au pătruns cu ATV-urile pe una din pârtiile de schi ale Domeniului Schiabil Şureanu, în Munţii Sebeşului, spre indignarea celorlalţi turişti, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba.

"Prima zi din 2021 aduce prima intervenţie montană şi primele sancţiuni aplicate de jandarmii montani din Şugag. La solicitarea unui bărbat din Alba Iulia, jandarmii au intervenit, alături de un lucrător Salvamont şi un militar ISU, la repunerea pe calea de rulare a autovehiculului acestuia, rămas blocat în şanţ. Bărbatul se deplasa spre baza pârtiilor de la Domeniul Schiabil Şureanu, iar pentru redresarea autovehiculului s-a folosit maşina din dotarea echipajului de jandarmerie", au transmis reprezentanţii IJJ Alba, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

Potrivit acestora, tot vineri, "două persoane, de 35, respectiv 40 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, au fost sancţionate cu avertismente scrise şi amenzi în valoare de câte 500 de lei, după ce acestea au pătruns cu ATV-urile pe pârtia de schi C1, creând astfel indignarea celorlalţi turişti".

Situat în Munţii Sebeşului, la o altitudine care depăşeşte 2.000 de metri, Domeniul Schiabil Şureanu are funcţionale în aceste zile şapte din cele zece pârtii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.