Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Doliu la Hollywood: A murit o actriță legendară

Doliu

Hersha Parady, actrița cunoscută mai ales pentru rolul din "Little House on the Prairie", a murit la 78 de ani.

Fiul lui Parady, Jonathan Peverall, a confirmat pentru The Hollywood Reporter că aceasta a murit la domiciliul său din Norfolk, Virginia, pe 23 august, Peverall înființase anterior o pagină GoFundMe pentru a ajuta cu cheltuielile medicale legate de lupta lui Parady cu o tumoare pe creier care "i-a răpit puterea, memoria și, din păcate, personalitatea vibrantă". Pagina oficială de Facebook Little House on the Prairie a anunțat, de asemenea, decesul acesteia.

Parady a debutat în serialul "Little House" în cel de-al patrulea sezon, în 1977, în rolul învățătoarei din Walnut Grove, Alice Garvey, un personaj care avea să aibă un sfârșit tragic memorabil. În timpul celui de-al șaselea sezon, Alice a încercat să salveze copiii de la Școala pentru nevăzători, care luase foc. Incendiul, provocat accidental de Albert Ingalls (Matthew Labyorteaux), i-a luat în cele din urmă viața.

Parady și-a amintit de acest episod ca fiind unul dintre episoadele preferate într-un interviu pentru Little House Memories (conform CBR). "Cel puțin am ieșit cu un răcnet și nu cu un scâncet", a spus ea. "Să lucrez cu băieții de la efecte speciale și cu Departamentul de Pompieri din L.A. a fost o premieră pentru mine, iar faptul că eram înconjurată de foc "controlat" și de extinctoare pregătite, eram pregătită să fac pe grozava! Mi-a plăcut fiecare minut!"

Pe Facebook, contul oficial Little House on the Prairie a amintit "gama incredibilă ca actriță", adăugând că "ne vom aminti mereu de profunzimea și inima pe care a adus-o în acest rol".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.