Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Donald Trump a plecat de la Mar-a-Lago pentru a fi pus sub acuzare New York

cnbc.com
donald trump

O coloană de maşini în care se află fostul preşedinte Donald Trump a plecat luni, în jurul prânzului (ora locală) de la complexul său Mar-a-Lago din Florida, îndreptându-se către aeroportul internaţional din Palm Beach, unde fostul şef al Casei Albe se va îmbarca în avionul său privat şi se va îndrepta spre aeroportul LaGuardia din New York, relatează The Guardian.

O coloană de SUV-uri negre ale serviciilor secrete şi alte vehicule au ieşit pe porţile proprietăţii lui Trump la scurt timp după ora locală 12.15 îndreptându-se către aeroport. Trump însuşi nu a putut fi văzut în spatele geamurilor negre ale vehiculelor, grupuri de susţinători de-ai săi fluturau steaguri şi strigau mesaje de susţinere către coloana de maşini.

Trump este aşteptat să aterizeze la scurt timp după ora locală 15.00 (22.00, ora României) şi probabil că se va îndrepta direct spre apartamentul său din Trump Tower, în Manhattan.

Marţi, el se va preda autorităţilor pentru a fi inclupat pentru pestre 30 capete de acuzare care i se aduc în legătură cu o plată de 130.000 de dolari către actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din 2016.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.