Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Donald Trump, despre jucătoarele de la naţionala de fotbal a SUA: 'Un grup radical de nebune de stânga'

digi24.ro
Donald Trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a criticat joi prestaţia naţionalei feminine de fotbal a SUA de la JO 2020 de la Tokyo, spunând că echipa este condusă ''de un grup radical de nebune de stânga'', lansând un atac direct la adresa vedetei Megan Rapinoe, scrie AFP.

''Dacă echipa noastră de fotbal, condusă de un grup radical de nebuni de stânga, nu ar fi fost 'trezită' (woke - termen care denotă conştientizarea nedreptăţilor şi folosit cu dispreţ de către unii conservatori - n. r.) ar fi câştigat medalia de aur în loc de bronz'', a spus Trump într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.ro.

''Femeia cu părul purpuriu a jucat extrem de slab şi îşi petrece prea mult timp gândindu-se la politica radicală de stânga în loc să-şi facă treaba sa'', a adăugat Trump cu referire la Rapinoe.

Megan Rapinoe, o activistă ferventă pentru drepturile minorităţilor sexuale, a militat activ în campania electorală din SUA în favoarea echipei lui Joe Biden, fiind deseori ''luată la ţintă'' de echipa republicanului Donald Trump.

Selecţionata feminină de fotbal a Statelor Unite, marea favorită la câştigarea titlului de campioană olimpică, s-a consolat, joi, cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo, învingând Australia cu scorul de 4-3 (3-1), graţie unei duble a vedetei Megan Rapinoe. Învinse în semifinale de Canada (0-1), luni, jucătoarele americane, campioane mondiale en titre şi medaliate cu aur la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice (1996, 2004, 2008, 2012), au încheiat însă cu o medalie la Tokyo.

Golurile americancelor au fost înscrise de Megan Rapinoe (min. 8 şi 21) şi Carli Lloyd (min. 45+1 şi 54).

Megan Rapinoe, în vârstă de 36 ani, a cucerit în 2019 Balonul de Aur şi titlul de cea mai bună jucătoare a anului, atribuit de FIFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.