Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Donald Trump și-a ADORMIT fiul cu discursul său

www.stirileprotv.ro
Donald Trump fiu

Donald Trump a sărbătorit din plin victoria în fața lui Hillary Clinton. Nu toți au fost, însă, la fel de efervescenți ca viitorul președinte al Statelor Unite.

Pentru fiul lui, Baron, de 10 ani, entuziasmul și agitația din jur au fost mult prea mult. Băiatul abia mai reușea să-și țină ochii deschiși în timpul discursului pe care tatăl său l-a avut imediat după ce a aflat că va fi cel de-al 45-lea președinte american.

Citește și: VIDEO - Victoria lui Trump a scos POPULAȚIA în STRADĂ: Proteste de amploare în toată America

Toate camerele erau îndreptate spre Donald Trump, dar tânărul Baron nu a putut trece neobservat. Copilul făcea eforturi supranaturale să nu adoarmă în picioare, lângă tatăl său, la ora 3:00.

Chiar dacă Baron Trump are doar zece ani, nu a fost iertat pe Twitter, unde s-au făcut glume pe seama stării în care era. Răutăcioșii au spus că lui Baron i se închideau ochii pentru că discursul lui Donald era plictisitor, în timp ce moraliștii erau de părere că la acea ora el ar fi trebuit să fie în pat de mult timp.

"Atunci când nici măcar propriul fiu nu vrea să te vadă președinte", a comentat un utilizator pe Twitter, conform Stirileprotv.ro.

Baron Trump este cel de-al cincilea copil al lui Donald Trump și singurul pe care îl are cu actuala soție, Melania, de 46 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.