Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Donald Trump, mesaj interesant la plecare: 'Ne vom întoarce, într-un fel sau altul'

Donald Trump nebun

Donald Trump a susţinut miercuri ultimul său discurs ca preşedinte al SUA, în faţa unui mic grup de simpatizanţi ai săi veniţi la baza aeriană Andrews (Maryland), relatează agenţiile internaţionale de presă.

''Ne vom întoarce, într-un fel sau altul'', le-a promis el în acest discurs foarte scurt, înainte de a se îmbarca pentru ultima dată în Air Force One, către Florida, unde va petrece la resortul său ultimele ore ca preşedinte, scrie agerpres.ro.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Cred că este bine ca oamenii să aibă acces la teste antigen de calitate’

''Este pentru mine cea mai mare onoare şi un privilegiu să fi fost preşedintele vostru'', a mai spus Trump, mulţumind familiei sale şi staff-ului său pentru cei patru ani la Casa Albă. ''Au fost patru ani incredibili'', dar ''nu am fost o administraţie obişnuită'', şi-a descris el dificilul mandat.

Donald Trump le-a transmis ''respectul nostru şi dragostea noastră'' oamenilor care au suferit din cauza pandemiei COVID-19.

Citește și: Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

''Doresc noii administraţii mult noroc şi mult succes. Cred că vor avea mult succes, au fundamentele să facă ceva cu adevărat spectaculos'', a apreciat Trump, care crede că o revenire a economiei se conturează la orizont.

''Rămâneţi cu bine, ne vom revedea curând!'', a spus el în încheiere.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

"Au fost patru ani incredibili. Am realizat atât de multe lucruri împreună", a adăugat Donald Trump.

Donald Trump a subliniat că a reconstruit armata şi economia SUA. "Sper că nu vă vor majora impozitele, dar, dacă vor face acest lucru, eu v-am spus asta", a precizat Trump.

Citește și: Anunțul Ministrului Sănătății! Încep demiterile: Vor exista schimbări peste tot

"Poporul american este extraordinar, avem o ţară extraordinară, a fost cea mai mare onoare să fiu preşedinte. Voi lupta întotdeauna pentru voi, voi urmări situaţia, vă voi asculta, iar viitorul acestei ţări nu va fi niciodată mai bun. Cred că viitoarea administraţie va avea succes, au bazele pentru a face ceva spectaculos. Noi vom reveni într-o anumită formă", a spus Trump.

Trump nu a rostit numele preşedintelui ales Joe Biden şi, contrar tradiţiei, nu va participa la inaugurarea mandatului acestuia, despre care consideră în continuare că a fost câştigat prin fraudă, dar pe care nu a dovedit-o.

Citește și: Lovitură pentru liderul AUR! Este acuzat de furt şi înşelăciune .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.