Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dorian Popa dă cărțile pe față: 'Fac lejer 100.000 de euro pe lună'

Dorian Popa și Selly

Dorian Popa a relatat, în premieră, câți bani câștigă lunar din YouTube! Vedeta de la Antena 1, care ar și un daily vlog, a explicat că sumele pe care le câștigă doar din online sunt generate și de contractele de publicitate.

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, la Aleph News.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Vlogger-ul oferă şi un sfat pentru cei care „vor mai mult de la viaţă”: „Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti. Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”, a scris, ulterior, Dorian Popa într-un comentariu pe profilul de Instagram al lui Dan Pavel, prezentator al emisiunii ŞTIU.

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu cred că anul viitor vom mai avea o altă campanie de vaccinare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.