Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dosar penal deschis de procurori, după ce o primăriță de la PSD a inaugurat cu public lucrările la un drum judeţean

drum filipeni

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău a deschis un dosar penal după ce în spaţiul public au apărut, în urmă cu o săptămână, imagini cu zeci de localnici, dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale care au participat la inaugurarea lucrărilor unui drum judeţean din comuna Filipeni.

"În data de 16.04.2020, organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor (...) în baza informaţiilor apărute în spaţiul public privind posibilele încălcări ale măsurilor instituite prin lege pentru prevenirea sau combaterea bolilor infecto-contagioase cu ocazia demarării lucrărilor de asfaltare a drumului judeţean 241B, ce străbate comuna Filipeni, judeţul Bacău, în data de 15.04.2020", se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, dat publicităţii miercuri.

Citește și: Se impune în România! După 15 mai, toată lumea va trebui să facă asta

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Parchetului în data de 21 aprilie, scrie agerpres.ro.

Evenimentul din comuna Filipeni, din 15 aprilie, a fost denunţat de reprezentanţi ai organizaţiilor PNL şi USR din judeţul Bacău. Aceştia au susţinut că preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Sorin Braşoveanu, şi deputatul PSD de Bacău, Ionel Floroiu, au participat la o acţiune electorală organizată de primarul Rodica Ambrosie la care au fost chemaţi zeci de localnici, încălcându-se astfel prevederile legale cu privire la adunările publice.

Citește și: Document. În timpul stării de urgență, Monica Anisie a emis un Ordin care îi vizează pe copiii din mediul preuniversitar! Șefa Educației, măsuri în privința învățământului on-line .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.